nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Elfogták a reptéri tolvajokat, előkerült Babos ellopott holmija is

Elfogták a reptéri tolvajokat, előkerült Babos ellopott holmija is

A nyomozóknak az tűnt fel, hogy az indokoltnál több volt a rakodó a repülőgép poggyászterében. Két huszonéves fiatalt gyanúsítanak.
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy arról korábban itt írtunk, a közelmúltban első számú női teniszezőnk, Babos Tímea is áldozatul esett a Liszt Ferenc Repülőtéren dolgozó tolvajoknak. A friss Grand Slam-győztestől édesapja elmondása szerint több százezer forint értékben loptak parfümöt és ékszereket, többek között olyanokat is, amiket Babos karácsonyra kapott a párjától.

A lopásokat a Reptéri Rendőr Igazgatóság kiemelt ügyként kezelte, és azonnal nyomozást rendelt el, miközben a Budapest Airport Zrt. belső vizsgálatot indított. A police.hu most kiadott egy közleményt, melyből kiderült, hogy a lopásokkal két rakodót gyanúsítanak, egy 25 éves vecsési és egy 22 éves monori fiatalembert, akiknél a házkutatás során megtalálták az eltűnt ékszereket és parfümöt.

A rendőrségi közlemény szerint a nyomozóknak az tűnt fel, miközben a rakodási körülményeket igyekeztek tisztázni, hogy a repülőgép rakterében az indokoltnál jóval több rakodó dolgozik, emellett az egyik rakodómunkás a csomagok szállítószalagon történő berakodását indokolatlan módon késleltette.

Az ügyben ma reggel posztolt Babos Tímea is, aki követőinek elújságolta, hogy egy házkutatás során pénteken megtalálták az ellopott holmijait.

Most tesztelheted, mennyit tudsz a klimaxról A klimax fontos változásokkal jár, amiről érdemes beszélni. Te mennyit tudsz róla?

Kitöltöm a tesztet

Megosztás Facebookon