nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Babos Tímea csomagjából több százezer forintnyi érték tűnt el

Babos Tímea csomagjából több százezer forintnyi érték tűnt el

Babos Tímea Budapestről Dohába utazott, mikor csomagja áldozatul esett a tolvajoknak. Édesapja mondta el, mit loptak el lánya táskájából.
NLCafé
f Ajánlom

Mire megérkeztem, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták, és kilopták belőle pár dolgomat… És vajon honnan indultam? Budapestről… 15 éve utazom, és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket, mert ez elszomorít” – írta közösségi oldalán Babos Tímea, aki épp a dohai tenisztornára utazott, mikor a csomagját kifosztották.

A teniszező édesapja a Borsnak elárulta, lánya bőröndjéből több százezer forint értékben tűntek el dolgok. A tolvajok főleg ékszereket loptak, amik közül volt olyan is, amit Babos Tímea karácsonyra kapott a szeretteitől, így ezek eszmei értéke felbecsülhetetlen.

Babos posztjára egyébként reagált a reptér közösségi oldala is. Azt írták, minden, az utasaikat érintő lopási esetről megdöbbenve és szomorúan értesülnek. Hozzátették, bár a Budapest Airport Zrt. munkavállalói nem kerülnek közvetlen kapcsolatba az utasok csomagjaival, szorosan együttműködnek a Repülőtéri Rendőr Igazgatósággal, hogy a tetteseket mihamarabb kézre kerítsék, és megbüntessék.

Megosztás Facebookon