nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Lehúzta lelki társ hörcsögét a vécén, mert nem engedték fel a repülőre

Lehúzta lelki társ hörcsögét a vécén, mert nem engedték fel a repülőre

Mikor a Spirit Airlines megtagadta, hogy a segítő hörcsög felszálljon a repülőre, gazdája egyszerűen lehúzta az állatot a vécén.
NLCafé
f Ajánlom

Épp a napokban írtuk meg, hogy a légitársaságok már torkig vannak a segítő állatokkal, most azonban egy durva félreértés egy állat brutális halálához vezetett. A 21 éves Belen Aldecosea Baltimore-ból repült volna Miami Beach-re, az útra pedig segítő höröcsögét is magával vitte volna. A lány kétszer is telefonált a légitársaságnak az utazást megelőzően (ezt a Spirit Airlines is megerősítette), hogy biztosra vegye, a rágcsáló gond nélkül utazhat vele a fedélzeten.

A Spirit Airlines munkatársai csak a repülőtéren közölték vele, hogy a hörcsög nem mehet fel a gépre. A lány ekkor állítólag megpróbált autót bérelni vagy keresni egy buszjáratot, de egyik opció sem működött, neki pedig muszáj volt időre Miamiba érnie. Ekkor Aldecosea állítása szerint a légitársaság egyik munkatársa javasolta, hogy engedje szabadon a hörcsögöt a reptér környékén, vagy egyszerűen húzza le az állatot a vécén. A lány azt mondja, mivel tudta, hogy a hidegben az állat lassú fagyhalált halna, inkább a vécés megoldás mellett döntött.

A légitársaság tagadja, hogy az állat meggyilkolását javasolták volna a lánynak.

Mashable

Megosztás Facebookon