Aktuális

Nyolcszor szúrta meg az igazgatóhelyettest, majd kiugrott az ablakon

Ámokfutásba kezdett egy elkeseredett munkás a győri E.ON-nál. Nyolcszor szúrta meg az útját álló igazgatóhelyettest, majd kivetette magát az ablakon.

Nem lehet tudni, hogy a zavarodott munkás miért akarta megtámadni a győri E.ON cég igazgatóját csütörtök hajnalban. Hozzá azonban nem jutott el, mert az igazgatóhelyettes, S. Zsolt az útját állta. Dulakodni kezdtek, a támadó kést rántott, és nyolcszor megszúrta S. Zsoltot. Ezek után kiugrott az ablakon, és meghalt.

A kollégáit védő S. Zsolt akkor túlélte a késelést, bár a helyszínen újra kellett éleszteni, súlyos szív-, mellkas- és tüdősérülésekkel. Állapota péntek hajnalban kritikus volt. A férfi aztán nem élte túl a sérüléseit, a Kisalföld információi szerint meghalt.

Győr, E.ON, késelés (fotó: police.hu)

Rendőri intézkedés a helyszínen (fotó: police.hu)

Biztosak vagyunk benne, hogy próbálta megállítani vagy feltartóztatni azt a zavarodott elméjű embert, amikor ez a szörnyűség történt. Fel sem tudjuk fogni, hogy egy ártatlan férfi életveszélybe került csak azért, mert rosszkor volt rossz helyen. Kizárt, hogy Zsolttal bármi baja lett volna, ugyanis nem volt ellensége, sem haragosa, mindenki szereti” – mondta a Borsnak az esetről az áldozat egyik ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top