nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Dövényi gyilkosság: nem vették észre a rendőrök a holttestet

Dövényi gyilkosság: nem vették észre a rendőrök a holttestet

Brutális módon végezték ki áldozatukat a dövényi gyilkosok, akiket a rendőrök is megállítottak a gyilkosság után. Az egyenruhások nem vették észre, hogy a hátsó ülés helyett a plédbe csavart holttesten ülnek a hátul utazók.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Elkerülte a rendőrök figyelmét a holttest. Pedig vasárnap megállították a kocsit, amiben a dövényi gyilkosság áldozata volt. A támadók brutálisan végeztek vele, párja szeme láttára. Ezután a holttestet a kocsi kiszerelt hátsó ülésének helyére tették. Az élettársat ráültették, és a támadók is beszálltak. A rendőrök ez után állították meg, sőt meg is büntették őket, mert nem használták a biztonsági övet.

Az áldozat barátnője az RTL Klubnak beszélt a részletekről:

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon