Aktuális

Rendes ember, de rossz postás volt a milliókkal lelépett Kristály Gyula

Falujában illemtudó, családszerető emberként ismerték Kristály Gyulát. Nem értik, miért lépett a bűn útjára.

A családi pótlék kiosztásának napján, milliókkal a táskájában vált köddé a paposi postás, Kristály Gyula – értesült a Blikk. Mint ismeretes, a 49 éves férfi február 6-án kedd reggel a nyírcsaholyi postán felvette a kézbesítendő küldeményeket és a nagy összegű készpénzt, a címzettekhez azonban már nem érkezett meg. Szolgálati kerékpárját egy mátészalkai dohánybolt előtt hátrahagyta, a készpénzt azonban magával vitte. Azóta nem tudni, hol van.

Kristály Gyulát rendes embernek ismerték

A napilapnak nyilatkozó paposiak rendes, illemtudó, családszerető embernek ismerték Kristályt, a munkavégzésével azonban már akadtak problémák. A helyiek mindenesetre megdöbbentek, és értetlenül állnak a postás tette előtt.

Kristály Gyula ellen továbbra is rendőrségi elfogatóparancs van érvényben. A körözött férfi nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top