nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Még februárban újabb diáktüntetés lesz

Még februárban újabb diáktüntetés lesz

A miniszterelnök nem vállalta a vitát a Diákparlament tagjaival, ezért a diákok ismét utcára vonulnak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nyilvánosan akartak vitázni Orbán Viktorral a Diákparlament tagjai az oktatási rendszer problémáiról. Mivel a miniszterelnök nem vállalta a vitát, ezért még ebben a hónapban újabb diáktüntetés lesz – tudta meg az Infostart.

diáktüntetés, Parlament (fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

Diáktüntetés a Parlament előtt (fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

Február 23-án, pénteken 17:30-tól a Deák Ferenc térről indulva a Parlament elé vonulnak majd a tiltakozók.

„A korszerű, minőségi magyar oktatás kialakításának fontosságára való tekintettel az egész országot várjuk magunk mellé! Találkozunk február 23-án! Ez az utolsó reményünk arra, hogy korszerű oktatásban tanulhassunk, hogy normális körülmények között dolgozhassunk itthon, és ne kényszerüljünk külföldre egy élhetőbb jövőkép reményében!” – fogamaztak közleményükben a diáktüntetés szervezői.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon