nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Nagy változást jelentett be a YouTube

Nagy változást jelentett be a YouTube

Úgy akarja kifogni a szelet az állami propagandagépezetek vitorláiból a YouTube, hogy információs sávot jelentet meg azon videók alatt, amelyeket kormányzati szervek tesznek közzé.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ezentúl egy információs sáv figyelmezteti a YouTube látogatóit, ha egy olyan videót néznek, amit egy állami vagy kormányzati szervezet tett közzé a népszerű videómegosztón. Mindezt azért lépte meg a YouTube, mert így akarja visszaszorítani az állami propagandát és az álhíreket.

A rendszer első körben az Egyesült Államokban élesedik, utána várhatóan minden régióban és országban aktiválódik.

Információs sávot jelentet meg YouTube azon videók alatt, amelyeket kormányzati szervek tesznek közzé

Minderről a YouTube hivatalos blogján számoltak be a fejlesztők, akik elárulták: a jövőben közvetlenül a videó alatt, a videó címe fölött jelenik majd meg egy információs sáv, amelyben jelzik, milyen forrásból származik az épp látott hír.

Hogy Magyarországra mikor terjesztik ki a szolgáltatást, egyelőre nem tudni, de egészen biztos, hogy világszerte feltűnik majd a funkció – írja a HVG.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon