Aktuális

Meglépett egy postás a pénzzel és a küldeményekkel

Kristály Gyula elindult a munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és pénzzel, aztán eltűnt, csak a biciklijét találták meg. A rendőrség körözi a férfit.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt nyomoz Kristály Gyula 49 éves paposi lakos ellen – közölte a Police.hu.

A postásként dolgozó férfi február 6-én elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzetthez sem ment ki. A férfi a szolgálati kerékpárját egy mátészalkai dohánybolt előtt hátrahagyta, és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség Kristály Gyula ellen elfogatóparancsot adott ki. A körözött férfi nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

Kristály Gyula nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású (Fotó: Police.hu)

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a képen látható férfit látják, és van információjuk jelenlegi tartózkodási helyéről. Jelentkezni lehet személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600-as  hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top