nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Édesanyját zsarolta egy monori férfi

Édesanyját zsarolta egy monori férfi

Eljárást indított egy monori férfi ellen a rendőrség, aki a gyanú szerint rendszeresen zsarolta saját édesanyját.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2017 óta rendszeresen pénzt követelt saját édesanyjától egy 37 éves monori férfi, aki ellen zsarolás miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Információik szerint a férfi  2017 decembere óta több alkalommal fenyegette, bántalmazta édesanyját, tőle havi rendszerességgel készpénzt követelt.

Az elmúlt hónapban a férfi egy alkalommal késsel is megfenyegette a sértettet, kilátásba helyezve, hogy leszúrja, ha nem kap pénzt. A nő a követeléseknek eleget tett.

A saját anyját zsaroló férfit a rendőrök február 6-án elfogták és előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és ha az bíróság úgy dönt, előzetesbe is kerül.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon