nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Gigadugó van az M0-son baleset miatt

Gigadugó van az M0-son baleset miatt

Egy ember megsérült abban a balesetben, amely miatt 5 kilométeres dugó alakult ki az M0-son, az M3-as autópálya irányában.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy óra alatt öt kilométeresre hízott a kocsisor az M0-s autóút egy szakaszán, mert egy balesetben a szalagkorlátnak csapódott egy autó. A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset Vecsés térségében, a M0-s autóút 38+500 kilométerszelvényében történt szerda délután.

M0 – MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az M3-as autópálya irányában történt balesetben egy személy megsérült, a baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére a külső és a leállósávot lezárta a rendőrség, a forgalom a belső sávon halad.

Az egyenruhások arra kérik az autósokat, hogy ha tehetik, kerüljék el az érintett útszakaszt.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon