nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Metróbaleset: két embert előállított a rendőrség

Metróbaleset: két embert előállított a rendőrség

A rendőrség szerint egy ember könnyebben megsérült, amikor két szolgálati vonat összekoccant. Nyomozást indítottak az ügy tisztázása érdekében, a metró azóta a teljes vonalon közlekedik.
Avatar
MTI
f Ajánlom

Nyomozás indult az Astoria és a Blaha Lujza tér között szerda hajnalban történt metróbaleset miatt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a honlapján.

A körülbelül hajnali 2 órakor történt balesetben két műszaki szerelvény ütközött össze a 2-es metró vonalán, az Astoria felől a Blaha Lujza tér felé vezető oldalon.

A rendőrség szerint a balesetben egy ember könnyű sérülést szenvedett. A BKV korábban azt közölte, hogy senki sem sérült meg, amikor a szolgálati vonatok összekoccantak, és a pótkocsik kisiklottak. 

A körülmények és a személyi felelősség tisztázása érdekében a BRFK vasúti közlekedés veszélyeztetése miatt indított nyomozást, és két embert előállított.

A baleset miatt szerdán üzemkezdéstől nem járt a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között. A forgalom azóta újraindult, a metró a teljes vonalon közlekedik.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon