nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Mindenki kiakadt a Netflix gyomorforgató buszmegállós promóján

Mindenki kiakadt a Netflix gyomorforgató buszmegállós promóján

Az Altered Carbon című sorozathoz készült installáció kicsit túlságosan élethűre sikeredett...
Avatar
nlc
f Ajánlom

Nagy dobásra készül a Netflix Altered Carbon című sorozatával, és meg is tesz mindent, hogy felhívja a figyelmet a neo noiros cyberpunk szériára. Kaliforniában például elég durva buszmegállós promóval rukkoltak elő: a posztert is megidéző bizarr, mozgó installáció tényleg olyan, mintha egy hús-vér ember szuszogna a testére feszülő fóliában.

Az emberek nagy része egyetért benne, hogy a magzatpózban pulzáló emberi test látványa minimum nyomasztó, de ahogy sokan rávilágítanak, marketing szempontjából mindenképpen hatásos az ötlet. „Ha kényelmetlenül érzed magad tőle, akkor mindig célba ér egy műalkotás” – mondja az egyik járókelő. Az alábbi videóban mi is megnézhetjük, hogy működik az installáció mozgásban:

 

LaughingSquid

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon