nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Ez történik ma, Axl Rose születésnapján

Ez történik ma, Axl Rose születésnapján

Budapesten kedden reggel 07:05-kor kel fel a Nap, és 16:49-kor nyugszik. Axl Rose születésnapján ilyesmikre számíthatunk:
Avatar
nlc
f Ajánlom

2017. II. 6.

Ezen a napon:

1952-ben II. Erzsébet az Egyesült Királyság új uralkodója. 1962-ben Axl Rose születésnapja.

Axl Rose, az ACDC énekese

Axl Rose, az ACDC énekese

A nap mottója:

Elméletet csak a gyakorlat mestere taníthat.

Max Reger

Névnap:

Február hatodika Dóra, Dorottya, Tódor, Agmánd, Ajándék, Áldor,  Annadóra, Ditte, Dolli, Dórabella, Doren, Dorinka, Dorka, Dorkás, Dorotea, Doroti, Gara, Júnó, Kalliszta, Kasszandra, Korvin, Manda, Mendi, Menodóra, Réka, Szamanta, Szilvánusz, Tétisz, Ticiána, Titán, Titánia, Titanilla, Titusz napja.

Február hatodikán született:

François Truffaut filmes, Radics Béla rockzenész, Axl Rose énekes, Marsi Anikó tévés.

Időjárás:

A ködfoltok feloszlása után a változó felhőzet mellett északon kevesebb, délen több napsütésre számíthatunk, majd délután délnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül a délkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -8 fok között alakul, de a havas, kevésbé felhős tájakon -10 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között várható, a fagypont alatti értékek északkeleten valószínűek.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon