Aktuális
Szponzorált tartalom

Mindenre kiterjedő gondoskodás – kis lépésekkel a zöldebb otthonért (x)

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy anya figyelmét semmi sem kerülheti el. Legyen szó egy felfutott szemről a harisnyán, egy apró eltérésről a nagymama receptjében vagy néhány szem lehullott morzsáról: pillanatokon belül észreveszik és orvosolják az apró problémákat. Így nem csoda, hogy egy olyan jelentős, mindannyiunkat érintő kérdésre is nagy hangsúlyt fektetnek, mint a környezetünkre való odafigyelés.

Egy ilyen nagy és összetett probléma rengeteg olyan apró részletből áll, ami elsőre ijesztőnek tűnik. Ám éppen ezért számtalan lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének tenni valamit környezetük érdekében. Mint mindent, amit a szeretteink és jövőjük érdekében teszünk, ezt is érdemes az otthoni teendőkkel, apró lépésekkel kezdeni.


Sok kicsi sokra megy: egy hónapban több liter vizet megspórolunk azzal, hogy a dinnyét a hűtőben hűtjük le a csap hosszas folyatását kiváltva; egy szatyor, amit folyton magunkkal viszünk, ahelyett, hogy minden vásárláskor újat vennénk, nemcsak a pénztárcánkat, de a környezetet is tehermentesíti; a használt étolaj összegyűjtésével és leadásával óvjuk vizeinket.
A Vénusznál mi is törekszünk arra, hogy környezettudatos és fenntartható választást kínáljunk vásárlóink számára. ISCC PLUS logóval ellátott termékeinkről nemzetközi tanúsítvány igazolja, hogy az előállításukhoz szükséges napraforgómag-mennyiséget fenntartható forrásból szerezzük be. Ezzel járulunk hozzá, hogy fogyasztóink otthona egy picivel zöldebb legyen.


Hiszünk abban, hogy közösen, némi odafigyeléssel sokat tehetünk a jövő generációiért! További hasznos tippekért látogassa meg weboldalunkat, ahol részletesen bemutatjuk fenntarthatósági törekvéseinket is.
Figyeljünk együtt a környezetre!
http://www.venusz.hu/fenntarthatosag

Advertisement

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top