Aktuális

Megölte az anyját egy nő Foktőn

A foktői nő reggelit csinált 89 éves, ágyhoz kötött anyjának, majd halálra szúrta őt.

Több szúrással halálra késelte 89 éves, ágyhoz kötött anyját egy 63 éves nő az 1500 lelkes Bács-Kiskun megyei faluban, Foktőn. Az elkövető a gyilkosság után magát is megszúrta, de a kiérkező mentők kórházba szállították, és életben maradt. Az asszony nyolc éve gondoskodott az anyjáról, amitől a helyiek szerint maga is egyre rosszabb állapotba került.

Foktő, gyilkosság (fotó: MTI / Donka Ferenc)

A foktői gyilkosság helyszíne (fotó: MTI / Donka Ferenc)

Nagyon rendes asszony volt, a múlt héten is többször beszéltem vele az utcán. Láttam rajta, túlterhelte magát, jelezte is, hogy mire készül. Persze mondtam neki, hogy ne csináljon hülyeséget, de sajnos nem vettem komolyan. Nem gondoltam, hogy képes megtenni, hiszen nagyon szerette” – mondta a Borsnak egy szomszéd. Az elkövető lánya azt mondta: talán jobb lett volna, ha sikerül az öngyilkossági kísérlet.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nőt, aki beismerte tettét. Őrizetbe vették, és rövidesen indítványozzák előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top