Aktuális

Ez történik ma, Jennifer Jason Leigh szülinapján

Budapesten hétfőn reggel 07:07-kor kel fel a Nap és 16:46-kor nyugszik. Jennifer Jason Leigh szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2018. II. 5.          

Ezen a napon:

1849-ben Guyon Richárd a branyiszkói ütközetben legyőzi Franz Deym osztrák császári csapatait. 1962-ben Jennifer Jason Leigh szülinapja. 1989-ben az utolsó szovjet csapat is elhagyja Afganisztán területét, az afganisztáni háború és tízévi megszállás után.

Jennifer Jason Leigh, amerikai színésznő

Jennifer Jason Leigh, amerikai színésznő

A nap mottója:

Ha a szerencsejáték izgalmas, akkor rosszul csinálod.

Jordan Ellenberg

Névnap:

Február ötödike  Ágota, Ingrid, Abiáta, Adelaida, Adelheid, Agáta, Alett, Alida, Elke, Etelka, Heidi,  Kájusz, Kolos, Kolozs, Léda, Modeszta, Modesztusz napja

Február ötödikén született:

Jennifer Jason Leigh színésznő, Cristiano Ronaldo labdarúgó és Haas Vander Péter színész.

Időjárás:

Változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Inkább csak az Északi-középhegységben lehet néhol hózápor. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -8 fok között, a havas, kevésbé felhős helyeken -10 fok körül valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 (Észak-Borsod) és +6 (Dél-Alföld) között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top