nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Undorító: élő lárvák nyüzsögtek egy gyorséttermi hamburgerben – videó

Undorító: élő lárvák nyüzsögtek egy gyorséttermi hamburgerben – videó

Brazíliában kellemetlen meglepetés várta azt a férfit, aki gyanútlanul harapott bele hamburgerébe: az ételben ugyanis hemzsegtek az élő lárvák. Erről felvételt is készített!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A hamburgerevéstől talán örökre elment a kedve Edmagno Maguinhónak, aki a legutóbbi alkalommal két sajtburgert vásárolt egy gyorsétteremben. A férfi, amint beleharapott az ételbe, egyből érezte, hogy különös íze van. Jobban megnézve pedig elszörnyedt attól, amit látott: élő lárvák mozogtak benne. Erről felvételt is készített. A gyorsétteremben belső vizsgálatot indítottak.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon