nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Szexet imitáltattak egy 7 évessel az iskolai táborban

Szexet imitáltattak egy 7 évessel az iskolai táborban

A gyerektábor segítője vetkőzős játékot játszatott a zömmel 12-13 éves gyerekekkel, akik között 7 évesek is voltak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Súlyos ügyben születhet elsőfokú ítélet kedden a Tatabányai Járásbíróságon: a tábori segítőként dolgozó, V. I. nevű férfit 12. életévét be nem töltött személlyel, szexuális cselekmény végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolják – írja a Bors.

A férfi segítőként vett részt egy kétnapos táborban az egyik Komárom-Esztergom megyei településen. Egyik este több gyerekkel egyedül maradt az egyik szobában, ahol vetkőzős „felelsz vagy mersz” játékot játszatott a táborlakókkal, akik között 7 éves is volt.

A játék során a gyerekek meztelenül vagy csupán alsónadrágban tartózkodtak a szobában. Amikor a játékban egy 7 éves kisfiúra került sor, a felnőtt segítő „szexuális tevékenység végzésére szólította fel” egy 11 évessel. Mint a vádiratból kiderül: ennek „részben eleget tett”, a többi gyermek pedig a tanúja volt az esetnek.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon