Aktuális

Fiatal házaspár árulta a drogot, taxival vitték eladni

Ezer adag előre csomagolt kábítószert és digitális mérleget is találtak a rendőrök annál a 26 éves nőnél, aki taxival vitte a hárommillió forint értékű drogot Gyulára.

Egy okányi házaspárt gyanúsít kábítószer-kereskedelemmel a rendőrség, miután tavaly az asszony másfél kilogramm droggal bukott le egy igazoltatás alatt. A feleség 2016. július 5-én taxival akart eljutni Okányból Gyulára, de a taxit félreállították a rendőrök. A nőnél egy szatyorban közel másfél kilogramm kábítószergyanús anyagot és egy mérleget találtak. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a lefoglalt anyagok kábítószerek és a több mint ezer adag anyag feketepiaci értéke közel hárommillió forint.

Taxival vitte volna eladni a kábítószert egy 26 éves nő | fotó: police.hu

A nő azt állította, hogy a szatyrot külföldön egy férfi bízta rá. Nem nézte meg, mi van benne és vissza kellene vinnie a férfinak. A nyomozás megállapításai szerint azonban a kábítószert a nő 34 éves férje csomagolta, adagolta ki, aki maga is fogyasztott az anyagokból. A rendőrség felkutatta, és megtalálta azokat fogyasztókat is, akik a házaspártól vásároltak tiltott szereket.

A házaspár előzetes letartóztatásban van, mindkettőjük ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a Sarkadi Rendőrkapitányság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top