Aktuális

Barátnője lőtt fejbe egy rendőrt Romániában

Véletlenül fejbe lőtte rendőr barátját egy 28 éves nő Romániában.

Épp rendőr barátja fegyverével játszadozott egy 28 éves nő, amikor a pisztoly véletlenül elsült, és mindkettőjüket megsebesítette. A golyó először a nő kezén ejtett sebet, majd a neki háttal álló férfit találta fejen.

Az esetet a nő saját maga jelentette a 112-n, 38 éves barátját súlyos sérülésekkel szállították a craiovai sürgősségi kórházba. Kihallgatni egyikőjüket sem tudták még, mert a nő sokkos állapotban, a Slatinában szolgálatot teljesítő barátja pedig kómában van.

A Maszol.ro úgy tudja, az Olt megyei törvényszéki ügyészség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított nyomozást. Nem tartják valószínűnek, hogy a nő direkt lőtte volna le barátját, mert a tanúvallomások alapján a kapcsolatuk elején jártak, és jól kijöttek egymással.

Az eddigi információkból az derült ki, hogy a fegyver, amely nem a rendőr szolgálati fegyvere volt, de törvényesen birtokolta, teljesen véletlenül sülhetett el, ugyanis nem rendelkezik biztosítókarral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top