nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Koller Katalin nem akart már kínlódni, visszautasította az újabb kemoterápiát

Koller Katalin nem akart már kínlódni, visszautasította az újabb kemoterápiát

Évekkel ezelőtt diagnosztizáltak nála rákot, de minden jel arra mutatott, hogy sikerült legyőznie a szörnyű betegséget. Koller Katalin, egykori Miss Hungary-győztes szépségkirálynő tragikusan fiatalon, 35 évesen hunyt el, mivel kétévnyi tünetmentesség után tavaly novemberben újult ki nála a rák.
NLCafé
f Ajánlom

Hétfőn reggel Koller Katalin férje a közösségi oldalán jelentette be: felesége szervezete hosszú küzdelem után feladta a harcot.

A 2007-es Miss Hungary szépségkirálynője 29 éves korában tapintott ki először csomót a mellében, ám a legelső vizsgálatán félrediagnosztizálták – számolt be még 2016-ban maga Koller Katalin a betegségéről. Másfél évvel később már jelentkeztek a tünetek: nem tudta felemelni a karját, és nem múló erős köhögése volt, ekkor állapították meg az orvosok is a rosszindulatú daganatot. Kiderült, 4-es stádiumú rákja van, nyirok-, máj-, tüdő- és csont­áttétekkel. Az egyik orvos közölte vele, ne számítson gyógyulásra. Koller Katalin mégis kitartott, hat hónapon keresztül járt kemoterápiára, és végül négy CT-vizsgálat is negatív eredményt mutatott, úgy látszott: eltűntek az áttétek a szervezetéből. 

A Bors azt írja, hogy az egykori szépségkirálynő, később táncos karriert folytató Koller két évig tünetmentes volt, tavaly novemberben azonban a rák kiújult. Nem kért az újabb kezelésekből. „A tünetmentes évek után nem akartunk hinni a szemünknek. A lányom nem akart kínlódni, nem kért a kemóból. Az édesanyja kezei között halt meg” – fogalmazott a lapnak az édesapja.

A Blikknek Répás Lajos, a Miss Hungary szervezője nyilatkozott Koller Katalinnal kapcsolatban: „Sajnos elvesztettük. Nagyon nehéz erről beszélni. Egy igazi csoda volt, amellett, hogy elképesztően gyönyörű volt, több nyelven beszélt, és fantasztikusan táncolt. Nagyon sajnálom a férjét. Egy csoda volt a kapcsolatuk, neki most borzasztó nehéz lehet. Nagyon sok szépségkirálynőt ismertem, de csak Katáék esküvőjére mentem el. Nem minden királynőmért sírnék, de érte igen.”

Megosztás Facebookon