nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Zsolt évekig halott volt, aztán rátaláltak a rendőrök

Zsolt évekig halott volt, aztán rátaláltak a rendőrök

Túl sok amerikai filmet nézhetett T. Zsolt, aki úgy akart kibújni az adósság terhe alól, hogy halottá nyilváníttatta magát. Nem jött be.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Néhány év után feltámadt halottaiból az érdi T. Zsolt, aki több millió forintos tartozásai miatt döntött úgy, hogy halottá nyilváníttatja magát. A rendőrségi nyomozás alatt kiderült, hogy Zsolt két autót is részletre vásárolt, ám egyik törlesztőjét sem fizette rendesen, és az autókat sem adta vissza.

A link férfi ellen eljárás indult, amit 2013-ban megszüntettek, mert a nyilvántartás adatai alapján a férfi elhunyt.

Zsolt négy évig tudott rejtve maradni a hatóságok elől, ám 2017 májusában a rendőrök fülest kaptak arról, hogy Szegeden él a 43 éves férfi, akit végül egy szegedi lakásban igazoltattak is. Zsolt először testvére adataival igazolta magát, majd bevallotta, hogy ő T. Zsolt.

A nyomozók a férfit elfogták, és sikkasztás, valamint más bűncselekmények miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A napokban lezárt nyomozás anyagait a  Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának munkatársai vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon