nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Gusztustalan állati maradék bűzölög az újpesti piac mellett

Gusztustalan állati maradék bűzölög az újpesti piac mellett

Valaki az utcán lévő lefolyóba és mellé önti a húsmaradványokat és a moslékot. A környékbeliek egy hentesüzletre gyanakodnak, de a bolt szerint csak le akarják járatni őket. A polgármester vizsgálatot rendelt el.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Rothadó hús, zsír, állati hulladék bűzölög az Újpesti piac melletti utcán. Valaki ugyanis a csatornalefolyóba és mellé önti a felesleges moslékot – közölte a Tények.

Az ott lakók szerint az egyik hentesbolt alkalmazottja dobja oda a felhalmozódott maradékokat. Sokan attól tartanak, hogy emiatt patkányok lepik majd el a piac környékét, és a fertőzésektől is félnek.

A hentesüzlet azt mondta, tudnak róla, hogy őket gyanúsítják a szennyezéssel, de nem ők öntik a lefolyó mellé a rothadó húst és a moslékot. Nekik megvan az erre kialakított gyűjtőkanálisuk az épületben. Szerintük irigységből próbálják lejáratni őket.

A polgármester elrendelte az ügy kivizsgálását, amely még nem zárult le, de az érintett utcaszakaszt megtisztítják.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon