Aktuális

Pásztói gyilkosság: gyerekei azt hiszik, az anyjuk kórházban van, nem börtönben

H. Mónika élettársa egyelőre nem mondta el a gyerekeknek, hogy az anyjuk megölte újszülött csecsemőjét.

Még nem találkozhattam Mónival, pedig na­gyon szeretnék. Fel akarom végre tenni neki azt a kérdést, hogy miért tette ezt” – mondta vasárnap a Borsnak H. Mónika élettársa, M. János. A pásztói H. Mónikát azzal vádolják, hogy szilveszter estéjén világra hozta, majd megcsonkította és megölte gyerekét. A nő azt mondta, a gyerek testét a patakba dobta, a csonkolás tényét nem ismerte be.

M. János azóta egyedül nevel három kisfiút, az egyikük Mónika előző házasságából született. „Sikerült elintézni, hogy együtt maradhassanak hárman, ez volt a legelső lépés. Semmiképpen nem bírtam volna ki, ha bármelyik fiút elszakítják tőlünk, és a testvéreknek is szükségük van egymásra. Ők védtelenek, semmiről sem tehetnek, nem szeretném, ha bármi is rajtuk csattanna. Minden erőmmel meg akarom őket védeni. János és Bence még kicsik, de Márk már kérdez. Neki egyelőre azt mondtuk, hogy az anyukája kórházban van” – nyilatkozta a férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top