Aktuális

Kivégezték és a vonat alá lökték a modenai magyar örömlányt

Újabb információk derültek ki a múlt héten Olaszországban meggyilkolt magyar prostituált ügyében.

A múlt héten mi is beszámoltunk annak a magyar prostituáltnak a haláláról, akit Olaszországban gyilkoltak meg, halálát pedig öngyilkosságnak akarták beállítani. Most újabb részletek derültek ki a brutális gyilkosságról.

A kegyetlenül megölt, 24 éves M. Arietta testvére osztott meg információkat Blikkel a lány halálával kapcsolatban. Ferenc elmondta, hogy a gyilkossággal vádolt 50 éves C. Pasquale különös kegyetlenséggel végzett testvérével, akit előbb ki akart rabolni, majd a modenai vasútállomás közelében a sínek közé lökött. A prostituáltként dolgozó lány a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsított három éve szabadult 23 éves börtönbüntetéséből, amelyet egy 1994-es gyilkosság miatt szabtak ki rá.

Múlt csütörtök délután rendőrök érkeztek. Azt mondták, a testvérem egy vonatbalesetben elhunyt

– emlékezett a Blikk által megszólaltatott Ferenc, Arietta testvére.

Először azt hittük, hogy a csütörtök reggeli milánói vasúti katasztrófáról van szó: gyorsan megnéztük az áldozatok fényképeit, de egyik sem a testvérem volt. Nem sokkal később derült ki, hogy Arietta már szombaton meghalt, és nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. Mi úgy tudjuk, hogy hidegvérrel végzett vele ez az ember: kirabolta, majd megfojtotta őt, a holttestet pedig azért vetette a vonat alá, hogy így tüntesse el a gyilkosság nyomait, és szerencsétlen balesetnek álcázza kegyetlen tettét. Nem tudjuk, hogy hol tart a nyomozás, hogy melyik verzió az igaz, és hogy mi történt valójában szegény testvéremmel. A kinti követségnél hét végére ígértek tájékoztatást, de még nem kaptunk semmilyen információt. Haza szeretnénk hozni Arietta testét, amint lehet, hogy búcsút vehessünk tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top