Aktuális

Belső vizsgálatot rendelt el az iskola, ahol állítólag szappannal mosták ki az egyik diák száját

Kevesebb mint egy hete egy mórahalmi nagymama nyilvános Facebook-posztban számolt be arról, hogy a hétéves unokájának a száját szappannal mosta ki az egyik tanítónő. Az érintett általános iskola kivizsgálja az esetet.

Előző héten osztotta meg Szegedi Emese hétéves unokájának esetét, akit – a nagymama elmondása alapján – durva retorzió ért a mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolában.

A poszt szerint a tanítónő a kislányt hajánál fogva ráncigálta be a tanterembe, majd szappannal kimosta a gyerek száját, a kisdiák pedig félelmében bepisilt. Traumatikus élmény volt ez a diák számára, azóta is fél otthon sötétben maradni – írja a nagymama.

A 24.hu megkereste az érintett iskolát, ahol az igazgatónő, Kazi Mária közölte, hogy vizsgálatot rendeltek el a történtek tisztázására. Az igazgatónő kiemelte, hogy múlt pénteken már volt egy gyors vizsgálat, amit a szülők által is elfogadott eredménnyel le is zártak, de miután a közösségi médiában megjelent írás futótűzként terjed, újra elővették az ügyet. „Kiragadott és eltúlzott állítások vannak a Facebook-bejegyzésben, de ennek ellenére újabb alapos vizsgálatot indítottunk az ügyben. Az iskola hírneve érdekében gyorsan ki akarjuk vizsgálni, hogy mi történt” – fogalmazott, és hozzátette, hogy a szappanos szájmosás is túlzás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top