nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Belső vizsgálatot rendelt el az iskola, ahol állítólag szappannal mosták ki az egyik diák száját

Belső vizsgálatot rendelt el az iskola, ahol állítólag szappannal mosták ki az egyik diák száját

Kevesebb mint egy hete egy mórahalmi nagymama nyilvános Facebook-posztban számolt be arról, hogy a hétéves unokájának a száját szappannal mosta ki az egyik tanítónő. Az érintett általános iskola kivizsgálja az esetet.
NLCafé
f Ajánlom

Előző héten osztotta meg Szegedi Emese hétéves unokájának esetét, akit – a nagymama elmondása alapján – durva retorzió ért a mórahalmi Móra Ferenc Általános Iskolában.

A poszt szerint a tanítónő a kislányt hajánál fogva ráncigálta be a tanterembe, majd szappannal kimosta a gyerek száját, a kisdiák pedig félelmében bepisilt. Traumatikus élmény volt ez a diák számára, azóta is fél otthon sötétben maradni – írja a nagymama.

A 24.hu megkereste az érintett iskolát, ahol az igazgatónő, Kazi Mária közölte, hogy vizsgálatot rendeltek el a történtek tisztázására. Az igazgatónő kiemelte, hogy múlt pénteken már volt egy gyors vizsgálat, amit a szülők által is elfogadott eredménnyel le is zártak, de miután a közösségi médiában megjelent írás futótűzként terjed, újra elővették az ügyet. „Kiragadott és eltúlzott állítások vannak a Facebook-bejegyzésben, de ennek ellenére újabb alapos vizsgálatot indítottunk az ügyben. Az iskola hírneve érdekében gyorsan ki akarjuk vizsgálni, hogy mi történt” – fogalmazott, és hozzátette, hogy a szappanos szájmosás is túlzás. 

Megosztás Facebookon