Aktuális

Begyógyszerezett, eltűnt nőt találtak a keceli erdőben

Az el­tűnt nőre ki­me­rülve, a föl­dön he­verve bukkantak a rend­őrök. Kórházba vitték.

Bejelentés érkezett a Keceli Rendőrőrsre 2018. január 26-án este, miszerint egy helyi nő a délutáni órákban lakásáról ismeretlen helyre ment. A bejelentő felhívta az eltűnt személyt, aki közölte, hogy jelenleg egy erdőben fekszik, nem tudja, hogy hol, csak fákat lát maga körül. A bejelentő elmondása szerint ismerőse gyógyszereket vehetett be. A nő keresésében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság, a Soltvadkerti Rendőrőrs és a Keceli Rendőrőrs állománya vett részt.

Kecel külterületén, a vasúti sínek és az 5303-as út között fekvő akácos erdőben az éjszaka folyamán megtalálták a rendőrök az eltűnt nőt, aki a földön feküdt kimerült állapotban, és nem tudott felkelni, valamint nehezen is kommunikált – írja a police.hu.

Az egyenruhások azonnal pokrócokkal melegítették, és a folyadékpótlás érdekében vízzel itatták. A mentőszolgálat munkatársai átvették a nő ellátását, majd kórházba szállították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top