nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Halálra éheztette nevelt lányát egy nő

Halálra éheztette nevelt lányát egy nő

A 16 éves lány a fürdőszoba padlóján esett össze. Nevelőanyja csak 15 perccel később értesítette a mentőket, akik már nem tudtak segíteni a lányon.
NLCafé
f Ajánlom

A 43 éves iowai Nicole Finn három gyermeket nevelt rettenetes körülmények között. A brit Mirror című lap úgy tudja, a nő egy piszkos szobába zárva tartotta a gyerekeket, akiknek csak nagy ritkán volt hajlandó enni adni, hiába könyörögtek neki.

A gyerekek beszámolóiból kiderült, néha kiszöktek élelmet keresni, de általában rettegtek, mert ha nevelőanyjuk rájött, mindig súlyos büntetést kaptak. A 43 éves nő kegyetlenkedéseire azután derült fény, hogy a három gyerek közül a legidősebb, egy 16 éves lány rosszul lett, és összeesett a fürdőszoba padlóján.

Nicole csak 15 perccel ez után hívta a mentőket, akik bár azonnal a helyszínre érkeztek, már nem tudtak segíteni a 40 kilósra fogyott lányon. A két életben maradt gyerek később, Nicole bírósági tárgyalásán elmondta, a nő olykor még inni sem adott nekik, ezért ha szomjasak voltak, a vécéből kellett inniuk.

A nevelőanya tettéért életfogytiglani börtönbüntetést kapott.

Megosztás Facebookon