Aktuális

Rendőri konvoj kísérte az elaltatásra a csontrákos kutyát – videó

Pajti, a drogkereső kutya négy évig teljesített szolgálatot Arizonában, azonban nemrég csontrákot diagnosztizáltak nála. Nehéz döntést kellett meghoznia rendőrtársainak: Pajtit el kellett altatni. A kutya végső, megható búcsúját a Youtube-ra is feltöltötték.

Pajtit rendőrségi felvezetéssel, konvojban szállították az állatorvosi rendelőbe, hogy ott a csontráktól szenvedő kutyát végleg elaltassák. Az épület előtt rendőrségi díszsorfalat alkottak az arizonai egyenruhások, így adtak tiszteletet az egykori rendőrkutyának. Pajti utolsó útjáról videó is készült, amelyben rendőrtársa sírva beszél négylábú bajtársáról.

„Őt mindenki szerette. Imádta a figyelmet, imádott az emberek közelében lenni – mesélte Pajtiról Brooks Grabill. – Az utóbbi időben egyre kevesebb ereje volt, 10 percnél többet nem lehetett már vele játszani. Nagyon különleges kutya volt, mindenki szívébe belopta magát. Nagyon sokat jelent a közösségnek és a rendőrségnek.”

(via Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top