nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Beszólásai miatt ölte meg szomszédja a 76 éves nőt

Beszólásai miatt ölte meg szomszédja a 76 éves nőt

Többször beszólt szomszédjának egy 76 éves nő, aki ezért brutálisan megölte.
MTI/NLCafé
f Ajánlom

Semmirekellő cigicsempésznek nevezte szomszédját egy 76 éves nő, akit ezért K. Zs. brutális módon meggyilkolt. A kapcsolat azután romlott meg a szomszédok között, miután az idős nő többször szóvá tette szomszédjának azt, hogy nem takarítja a lépcsőházat, nem lapátolja el a havat és őt „semmirekellő cigicsempésznek” nevezte. 

Három évvel ezelőtt, azon a végzetes májusi napon is éppen semmirekellőnek nevezte a férfit az idős nő, miután összefutottak a lépcsőházban, majd azt is hozzátette, hogy becsülje meg a feleségét. A férfinak eldurrant az agya, és nekiment a már lakásában álló, ajtaját bezárni készülő nőnek. 

A vádlott belökve az ajtót üldözni kezdte az előle hátráló idős nőt. Miután utolérte és belökte a szobába, egy késsel a földön fekvő asszony fejének jobb oldalát háromszor, majd mellkasának jobb oldalát tízszer megszúrta. A nő a helyszínen meghalt.

Nyíregyházi Törvényszék különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek és 15 év fegyházra ítélte a férfit. Az ítélet ellen ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője felmentés, illetve enyhítés miatt jelentett be fellebbezést.

Megosztás Facebookon