Aktuális

Találgatnak, hogy kinek a holttestére bukkantak a Duna-parton

Múlt pénteken egy ismeretlen nő holttestét találták meg Dunaföldvárnál. Egyelőre öngyilkosságként vagy balesetként kezelik az ügyet, de az esettel kapcsolatban VV Fanni és a rácalmási gyilkosság elkövetőjének neve is felmerült.

Rendőrök és tűzoltók emelték ki azt a holttestet, amelyet Dunaföldvárnál találtak múlt héten pénteken. A teol.hu-nak egy szemtanú mesélt arról, hogy a Duna-parton dolgozó közmunkások egyike fedezte fel a tetemet. Értesítette főnökét, kihívták a rendőrséget, akik a helyi önkéntes tűzoltók segítségét kérték. A szemtanú arról számolt be, hogy a nő ruhában volt, sőt a feje egy kabáttal be is volt csavarva, végtagjai sárosak voltak.

Dr. Kuti István paksi rendőrkapitány azt nyilatkozta, hogy mivel első körben emberölés gyanúja nem merült fel az ügyben, közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, hogy ki lehetett az elhunyt. Annak a megállapítása is folyamatban van, hogy mikor és hol kerülhetett a folyóba az ismeretlen nő.

A lap kiemeli, hogy egyelőre hiába nem merült fel a gyilkosság gyanúja a hatóságok részéről, már vannak találgatások, hogy a holttest Novozánszki (VV) Fannié lehet, a duol.hu  pedig arról ír, hogy a rácalmási gyilkosság elkövetőjét találták meg Dunaföldvárnál. 

2018 decemberében holtan találtak rá rácalmási otthonában egy 43 éves helyi lakosra. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A rendőrség azóta keresi a férfi eltűnt feleségét mint feltételezett elkövetőt. A bűncselekménnyel kapcsolatban a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki az asszony, Godo Aizada 41 éves kazah állampolgár ellen. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a bűncselekményt követően közzétette az eltűnt személy fényképét, és kérte a közvéleményt, hogy aki a nő tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon. A felhívást mind a mai napig nem vonták vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top