Aktuális

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy a vonat elé ugró férfi életét megmentik

Egy angliai vasútállomás biztonsági kamerája felvette, ahogy egy férfi öngyilkosságot kísérel meg, a vonat elé akarja vetni magát. Az élete gyakorlatilag egy fél másodpercen múlt, mert egy ismeretlen nő megmentette az életét.

Az angliai Tring állomás peronján egy nagyon zaklatott, öltönyös és aktatáskás férfi dühöngését rögzítette a biztonsági kamera; a közzétett felvételen látszik, ahogy az ember teljesen ki volt kelve magából. Mellette elsétált egy babakocsit toló pár, akik láthatóan furcsállották a férfi viselkedését, a nő többször visszanézett rá. 

És milyen jól tette! A közeledő vonat elé akarta ugyanis vetni magát a férfi, és már ugrott volna, amikor a nő visszarohant hozzá, és visszarántotta a vonat elől. Szó szerint egyetlen pillanaton múlt, hogy a férfi nem követett el öngyilkosságot.

Ha segítség kell:

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresd fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top