Aktuális

Reggeli ima alatt lopta meg a híveket a tolvaj – videó

Egy muzulmán templomban reggel imára összegyűlt nőket fosztott ki egy fekete ruhás tolvaj Malajziában, akit szinte nem is vettek észre az imába merült asszonyok.

Videófelvétel is készült arról a fürge tolvajról, aki imádkozó asszonyokat fosztott ki egy mecsetben Malajziában. A tolvajnak még arra is volt ideje, hogy a mecset előtt levetett cipőjét menekülés közben felhúzza.

A videón látszik, hogy a tolvaj első próbálkozása sikertelen marad, de az imádkozó asszonyok mégsem veszik észre. Vakmerőségtől hajtva másodjára is próbálkozik, ezúttal sikerrel: egy szék alá tett kézitáskával rohan el.

A mecset imámja a sajtónak elmondta, hogy a táska egy idős asszonyé volt, aki nagyjából 1,2 millió forintnyi maláj ringgit és néhány ékszert tartott benne.

Az áldozat csak az utolsó pillanatban vette észre a tolvajt, akinek bár meg tudta fogni a kezét, az mégis elszaladt a táskával. A meglopott nő segélykiáltásait meghallották a szomszéd teremben imádkozó férfiak, akik közül többen imádságukat megszakítva eredtek a tolvaj nyomába, de nem jártak sikerrel.

A mecsetben azután szerelték fel a biztonsági kamerákat, miután tavaly szintén fosztogatás áldozatai lettek a hívek.

A felvételek alapján a tolvaj szintén nő volt – írja a Mirror.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top