Aktuális

Kukába dobta újszülött kislányát, mert azt hitte, beteg

A kínai férfi elképesztő történettel állt elő, mikor felelősségre vonták. Kegyetlen tettéről videófelvétel is készült.

Térfigyelő kamera buktatta le azt a kínai férfit, aki Hszüanvej városában egy szemetesbe dobta újszülött kislányát. A felvételen, amelyet a helyi hatóság később nyilvánosságra hozott, jól látszik, hogy a férfi először papírzacskóba csomagolja az újszülött kislányt, majd a szemetesbe dobja.

A kislányt végül egy arra járó idős nő mentette meg, aki felfigyelt a baba nyöszörgésére. Miután kimentette a kislányt a szemétből, a nő értesítette a hatóságokat. A kegyetlen apa nyomára végül a térfigyelők felvételét megnézve akadtak a rendőrök. A férfi kihallgatásakor azt mondta, azért szabadult meg gyermekétől, mert azt hitte, haldoklik.

A brit Mirror című bulvárlap idézte a férfit, aki elárulta, párja a várandósság nyolcadik hónapjában járt, mikor váratlanul megindult nála a szülés. Mikor a szülés után látta, hogy a kislány teste lilulni kezd, megijedt, azt gondolta, hogy a gyerek halálos beteg.

A vallomása után az apa és párja ellen is eljárás indult, lányukat a kínai gyermekjóléti szolgálat vette magához; árvaházba került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top