Aktuális

Ez történik ma, Csomor Csilla szülinapján

Budapesten szombat reggel 07:25-kor kel fel a Nap és 16:23-kor nyugszik. Csomor Csilla szülinapján ilyesmikre számíthatunk

2018. I. 20.

Ezen a napon:

1968-ban Csomor Csilla szülinapja. 1969-ben Bauer Sándor 17 éves diák a Nemzeti Múzeum kertjében felgyújtja magát, hogy így tiltakozzon a fennálló kommunista rendszer ellen. 2017-ben autóbusz-baleset történt Verona és Velence között, az A4-es autópályán. Az autóbusz Franciaországból, a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium által évente megrendezett sítáborból tartott hazafelé. A balesetben 26-an megsérültek és 16-an életüket vesztették.

A nap mottója:

Miért ne lehetne egy hosszú házasságban probléma? Mindenhol van ilyen. Hullámhegyek és hullámvölgyek még a legtökéletesebben működő kapcsolatokban is előfordulnak.

Ábrahám Edit

Névnap: 

Január huszadika Fábián, Eutim, Fabiána, Fabó, Özséb, Sebastian, Sebestyén, Sebő, Sebők, Sedékiás, Szebasztian, Tímea napja.  

Január huszadikán született:

Federico Fellini rendező, Zámbó Jimmy énekes, Csomor Csilla színésznő.

Időjárás:

Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főként északon, északnyugaton elvékonyodhat, fel-felszakadozhat a felhőzet. Délen és keleten szórványosan valószínű vegyes halmazállapotú csapadék. Az északnyugati, északi szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top