Aktuális

Hóból készült autót büntettek meg a rendőrök

Zseniálisan megviccelték a rendőröket a tökéletesen élethű hóautó építői, a poén pedig annyira jó volt, hogy a végén még az átvertek is nagyra értékelték!

A 33 éves kanadai férfi, Simon Laprise csak egy ártatlan viccet akart elsütni, de sokkal jobb poén kerekedett az egészből. A férfinak sikerült megépítenie egy autót, de ráadásul nem is akármilyen autót, hanem a Vissza a jövőbe filmek ikonikus DeLoreanjét hóból, ahogy ő fogalmaz csak azért, mert épp „kreatív hangulatban volt aznap”.

A rendőrök éjszaka húzódtak le, hogy megbírságolják a tilosban parkoló autót, amikor azonban odaértek a hóból készült autóhoz, nem bírságot, hanem egy üzenetet hagytak rajta. „Megcsináltad az esténket” – írták a rendőrök, és még mosolygós fejet is mellékeltek a szöveghez. A fotók azóta bejárták a netet, és a poén mindenkinek legalább annyira tetszik, mint az átejtett rendőröknek.

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top