Aktuális

„Bocs, de nem bírtam megállni” – vadidegen csapott az anyuka fenekére futás után

A megdöbbentő esetet rögzítette a fiatal nő otthonának biztonsági kamerája. Az ausztrál rendőrség nagy erőkkel keresi a zaklatót.

Mikor ma reggel végigpörgettem a friss híreket a Facebookon, belebotlottam abba a videófelvételbe, amit a közelmúltban rögzített egy ausztrál társasház biztonsági kamerája. A felvételen az látszik, ahogy egy fiatal nő futás után épp hazafelé tart, majd mikor az ajtónál megáll, hogy beüsse a kapukódot, egy férfi odalép hozzá, majd többször a fenekére csap.

Néztem a felvételt, és nem akartam hinni a szememnek. Aztán elolvastam a 24 éves, kétgyerekes anyuka, Jesse Ratu nyilatkozatát is, aki a Gold Coast Bulletinnek elmondta, épp a reggeli futásból tért haza, mikor figyelmes lett a felé közeledő férfire. Azt mondja, bár a férfi már akkor hangosan dicsérte az alakját, igyekezett nem tudomást venni róla, arra pedig, ami ezután következett egyáltalán nem volt felkészülve.

Az ismeretlen zaklató ugyanis, kihasználva, hogy áldozata egy pillanatig nem figyelt oda, miközben a kapukódot igyekezett beütni, többször is a fenekére csapott, majd közölte: „Annyira szuper segged van, hogy ezt nem bírtam megállni.” Jesse persze ráüvöltött a férfira, de közben meg is ijedt, így végül inkább berohant az épületbe.

Hosszú percekbe telt, mire el tudta mondani párjának mi történt, aki már hiába rohant a zaklató után, nem találta. A fiatal nő a lapnak beszámolt arról is, hogy még soha korábban nem történt vele hasonló, épp ezért a költözést fontolgatja. „Mindig ezen a környéken éltem, de ilyesmi még sosem történt velem. Az eset óta konkrétan az utcára is félek kimenni.”

A biztonsági kamera szerencsére rögzítette az elkövetőt, akit az ausztrál rendőrség is nagy erőkkel keres. Remélhetőleg hamar a nyomára akadnak, és egyszer és mindenkorra megtanulja, hogy senkivel sem viselkedhet ilyen alpári módon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top