Aktuális

Ez történik ma, Jim Carrey szülinapján

Budapesten szerdán reggel 07:27-kor kel fel a Nap, és 16:19-kor nyugszik. Jim Carrey szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 17.

Ezen a napon:

1852-ben Nagy-Britannia elismeri a búr Transvaal államot Dél-Afrikában. 1914-ben az Osztrák–Magyar Monarchia vízre bocsátja a Szent István csatahajót. 1945-ben a szovjet Vörös Hadsereg elfoglalja Varsót. 1957-ben bevezetik a lottót Magyarországon. 1962-ben Jim Carrey szülinapja.

Jim Carrey az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmben.

A nap mottója:

A házasságkötéskor elmondott fogadalmat hangszalagra kellene rögzíteni és időnként visszajátszani a turbékolást gyorsan felejtő, durvaságra hajlamos párok otthonában.

Tar Károly

Névnap:

Január tizenhetedike Antal, Antónia, Anton, Antos, Aszter, Leonetta, Oros, Rexana, Roxán, Roxána, Rozalinda, Toni, Uros napja.  

Január tizenhetedikén született:

Muhammad Ali ökölvívó, Andy Kauffman humorista, Jim Carrey színész, Tóth Gabriella celeb, Calvin Harris DJ.

Időjárás:

Többnyire erősen felhős lesz az ég, késő délutántól szakadozhat északnyugat felől a felhőzet. Többfelé várható eső, a reggeli órákban északon és az Alpokalján ónos eső is. A változó irányú szél este északnyugatira fordul, és megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top