Aktuális

Kenyérbe töltötték a kábítószert a dílerek – videó

Rendhagyó módon elrejtett marihuánát találtak egy férfinál az óbudai rendőrök vasárnap este. Kiderült, hogy a füvet továbbértékesítési céllal vásárolta budapesti kollégájától az ajkai díler.

Hiába rejtették két vekni kenyérbe a marihuánát a dílerek, a békásmegyeri rendőrök eszén nem tudtak túljárni.

Az egyenruhások a Jós utcában igazoltattak egy férfit még vasárnap este, aki a rendőrök láttán lehajtott fejjel gyorsabban kezdett el sétálni. A 23 éves B. Dávidnál a rendőrök két digitális mérleget, több százezer forintnyi készpénzt és két preparált, félkilós kenyeret találtak. A pékárukban összesen 318 gramm marihuánára bukkantak a járőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói másnap hajnalban békásmegyeri lakásán elfogták a 35 éves budapesti H. Róbertet, akitől B. Dávid korábban a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor további 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le.

A két dílert kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, várhatóan előzetes letartóztatásba kerülnek.

Hogy miért két kenyérbe rejtették a füvet a dílerek, valószínűleg örök rejtély marad. Tavaly volt, aki paprikában próbálta elrejteni az amfetamint, de úgy is kiszúrták a kábítószert a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top