Aktuális

Hazamehetett a bíróságról a Fanni megölésével gyanúsított 17 éves fiú

Megdöbbentő döntés született a bíróságon a gyilkossági ügyben, nem rendelték el az előzetes letartóztatást.

Hétfő délután döntött a bíróság a második rákoskeresztúri gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról.

A Blikk azt írja, a 17 éves W. Dávidot bilincsben vitték a bíróságra, majd egy gyilkossági ügyhöz képest rendkívül ritka döntés született: a fiút nem helyezték előzetes letartóztatásba, csupán a házi őrizetét rendelték el.

Ezt azt jelenti, hogy otthon kell maradnia, amíg a bíróság esetleg nem dönt másképp az eljárás során.

Mint korábban megírtuk, a 19 éves Fanni és a gyilkossággal gyanúsított Dávid korábban együtt jártak, a lány azonban szakított a fiúval, aki képtelen volt elfogadni, hogy kapcsolatuknak vége. Ezután a férfi többször is zaklatta és fenyegette Fannit, majd megölte a lányt.

Az elmúlt hetekben ez a második gyilkossági eset a rákoskeresztúri Újlak utcában. Korábban egy 26 éves férfi feltehetően féltékenységből berontott egy házba, ahol a korábbi párja lakott az új kedvesével. Cs. Norbert még a helyszínen lelőtte a férfit, fejbe lőtte az anyát, majd végzett magával. A vérengzést végignézte egy kétéves gyerek, akinek nem esett bántódása. Az anya egy nappal később meghalt a kórházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top