Aktuális

Újabb pornószínésznő állítja, hogy Trump hotelszobájába invitálták

A nő szerint egy 2006-os golfversenyen Trump hotelszobájába invitálták, és pénzt adtak a hallgatásáért.

Újabb pornószínésznő állítja, hogy egy 2006-os golfversenyen Donald Trump hotelszobájába invitálták – jelentette a The Daily Beast című amerikai hírportál. Egy nappal korábban a The Wall Street Journal (WJS) című konzervatív lap számolt be arról, hogy Trump egyik ügyvédje intézte, hogy egy pornószínésznő, a filmekben Stormy Daniels néven szereplő Stephanie Clifford pénzért cserébe hallgasson arról, hogy a golfversenyen együtt volt az elnökkel.

A szintén a felnőttfilmes szakmában dolgozó Alana Evans története megerősíteni látszik a lap értesülését. Evans azt állítja, hogy akkoriban nagyon jóban volt Clifforddal, a környéken járt, és össze is futottak.

Stormy elmesélte, hogy találkozott Donald Trumppal, hogy van ez a golfverseny, és utána együtt lesznek, és engem is hívott. Stormy azt mondta, Donald pontosan tudja, hogy ki vagyok, és meg akar ismerni

– mondta el Alana Evans a The Daily Beastnek. Evans elmondása szerint kolléganője az este folyamán többször is hívta, de ő nem ment.

Négyszer-ötször hívott, az utolsó kettőnél már Donaldnál volt, hallottam is őt, ahogy belebeszél a hívásba, s azt mondja: gyere, Alana, bulizz velünk, várunk rád

– mesélte Evans a lapnak.

A Fehér Ház nem reagált a Daily Beast megkeresésére, de pénteken a WSJ-nek azt mondták: régi, újrahasznosított történetekről van szó, melyek a választás előtt is megjelentek, s melyeket Trump akkor is erőteljesen tagadott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top