Aktuális

Féltékenységből ölte meg a 19 éves Fannit volt barátja

Már korábban is fenyegette gyilkosa a 19 éves Fannit, akit egy Újlak utcai panel hatodik emeletén gyilkolt meg volt barátja, Dávid.

Hangzavarra és sikoltozásra lettek figyelmesek a 17. kerületi Újlak utcában péntek éjjel. Az egyik panelház hatodik emeletén, az egyik ajtó előtt ugyanis egy fiatal lány vérbefagyott holttestére bukkantak, gyilkosa pedig elmenekült. A Blikk úgy tudja, hogy az áldozat, a 19 éves Fanni és gyilkosa, Dávid korábban együtt jártak, a lány azonban szakított a fiúval, aki képtelen volt elfogadni, hogy kapcsolatuknak vége. Ezután a férfi többször is zaklatta, és fenyegette Fannit.

„Nagyon sok nyomozó és rendőr volt a helyszínen, a gyilkost keresték. Mi csak azt láttuk, hogy egy sokkos állapotban lévő hölgyet kísérnek ki a házból a mentősök, azt mondták, hogy ő a meggyilkolt lány nővére. Itt azt mesélték, hogy az a férfi hátulról leütötte és nyakon is szúrta azt a szegény kislányt. Az biztos, hogy csupa vér volt minden” – mondta egy helybeli.

A gyilkost pár órával később egy lakásban találták meg a rendőrök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top