nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Ez történik ma, Liam Hemsworth szülinapján

Ez történik ma, Liam Hemsworth szülinapján

Budapesten szombat reggel 07:33-kor kel fel a Nap, és 16:10-kor nyugszik. Liam Hemsworth szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
nlc
f Ajánlom

2018. I. 13.

Ezen a napon:

1568-ban János Zsigmondnak, Erdély első fejedelmének jelenlétében, Dávid Ferenc szuperintendens közreműködésével, a Tordán tartott országgyűlés alkalmával, Erdélyben, a világon először törvénybe iktatták a vallásszabadság fogalmát. Ezzel a dátummal jelölik az Erdélyi Unitárius Egyház fennállásának kezdetét is. 1990-ben Liam Hemsworth szülinapja.

A nap mottója:

Barátságunk virágba borult, egyik önzetlen szív ajándéka ez egy másik számára. Elmondhatatlanul hálás vagyok ezért az ajándékért.

Robin Maxwell

Névnap: 

Január tizenharmadika Veronika, Csongor, Gotfrid, Hilmár, Hirám, Ivett, Ivetta, Judit, Jutka, Vera, Veron, Verona, Veronka, Vidor, Yvett, Zonga, Zongor napja.  

Január tizenharmadikán született:

Palik László riporter, Partick Dempsey színész, Liam Hemsworth színész.

Időjárás:

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Összességében több helyen valószínű eső, havas eső, a hegyekben hó, de estefelé síkvidéken is lehet hószállingózás. A keleti szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között várható.

Megosztás Facebookon