Aktuális

Még mindig nem tudni, mitől világított kéken a csirkehús Ikrényben

Második és vélhetően utolsó fejezetéhez érkezett az ikrényi világító csirkehús története.

Múlt héten magunk is beszámoltunk a kékesen derengő csirkehús különös esetéről, ami egy ikrényi férfi konyhájában történt. A kísérletező kedvű férfit nem hagyta nyugodni a történet, ezért ismét vett egy kis csirkemellet, hogy világításra bírja.

Az első alkalommal a férfi a helyi boltban vásárolt csirkehús felét elkészítette, majd a másik felét feledékenységből a pulton hagyta egész éjszakára. Amikor a szilveszteri buliból éjjel hazaért, kékes derengést látott a konyhájában, amiről azt hitte, égve felejtette a gáztűzhelyt. Mikor belépett a konyhába, akkor tudatosult benne, hogy a pulton felejtett csirkehús bocsátja ki a túlvilági fényt.

Az ikrényi férfi először a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz fordult, ahol nem tudtak pontos választ adni neki arra, mitől világíthat a csirkehús, de vázoltak néhány lehetőséget. Ezek között volt az is, hogy talán otthon szennyeződhetett be a hús valamivel, ami aztán világításra bírta a csirkét.

Ezt próbálta megismételni újra a férfi, aki ismét csirkemellet vásárolt az egyik helyi boltban, majd ugyanúgy járt el vele, mint a szilveszteri csirkével. Legnagyobb meglepetésére viszont hajnalban nem ragyogott fel a konyha.

Eredményéről beszámolt a Kisalföldnek, mint ahogy arról is, hogy a Nébih a bejelentését követő napon ellenőrzést tartott a boltban, ahol a világító csirkehúst vásárolta, és mindent rendben találtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top