Aktuális

Vigyorogva rongálják az autókat, felismered őket? – fotók

Melegen felöltözve, prémes-kapucnis kabátban rongálják manapság a kocsikat a józsefvárosi parkolókban. A vidám kis társaságról felvétel készült, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Több autót is megrongált néhány jól öltözött huligán 2018. január 9-én 5 óra körül Budapest VIII. kerületében, egy Bródy Sándor utcai parkolóban. A szőrmegalléros, sötét kabátos baráti társaságról néhány fényképet tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hátha a lakosság felismeri a garázdákat.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top