Aktuális

Halála előtt még segítséget kért Vivien, akit gyermeke előtt végeztek ki

Egy puskával végezte ki volt barátja Vivient gyermeke szeme láttára. Halála előtt az édesanya még megpróbált segítséget kérni, de már késő volt.

Újabb részleteket közölt a Zsaru magazin a 21 éves rákoskeresztúri anyuka és élettársa halálának körülményeiről. Az anyuka megölését végighallgatta húga, aki a vérengzés alatt szinte végig vonalban volt.

A nő felhívta a testvérét, és elmondta neki, hogy rendben hazaért, azonban Norbert nem hajlandó elhagyni a lakását. Végül hosszas győzködés után a férfi csak akkor ment el, amikor a nő azt mondta neki, hogy egy barátnője fogja őt meglátogatni hamarosan, és szeretne vele kettesben maradni. Ez nem volt igaz, új párja érkezett meg 23 óra körül a lakásba

– magyarázta Gál Sándor alezredes a Zsaru magazinnak. Elmondta azt is, hogy későbbi támadója elhagyta a lakást, ám egy óra múlva visszatért. Vivien ekkor tárcsázta a testvérét, aki azt tanácsolta, ne engedje be a házba a férfit, de akkor már késő volt.

Fotó: police.hu

Már betörte az ajtót, itt van bent!

– sikoltotta Vivien, majd a vonal elnémult. Ekkor lőhette fejbe a férfi Vivien új szerelmét, majd az utcára lökte a gyerekét karjában tartó nőt, majd a gyermek szeme láttára lelőtte Vivient is.

Vivien és gyilkosa a kórházba szállítás után halt meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top