Aktuális

A rákoskeresztúron megölt Vivient többször is zaklatta támadója, mégsem szólt a rendőrségnek

Nem a vasárnapi végzetes támadás volt az egyetlen, amit Cs. Norbert volt barátnője ellen intézett Rákoskeresztúron. Korábban is zaklatta Vivient, akit néhány nappal ezelőtt halálosan megsebesített.

A Zsaru magazin újabb részleteket közölt a Rákoskeresztúron történt tragédiáról. A lap szerint a végzetes napon, a 26 éves Cs. Norbert hazafuvarozta Vivient és kétéves kislányát, Laurát. Ám amikor a nő megkérte a férfit, hogy menjen el a lakásból, Cs. nem akart távozni. Vivien ekkor először a húgát riasztotta, telefonon elmondta neki, hogy a férfi nem megy el a lakásából. Végül Cs. Norbert csak akkor távozott, amikor a nő azt mondta neki, hogy egy barátnője fogja őt meglátogatni hamarosan, és szeretne vele kettesben maradni. Ez nem volt igaz, Vivien új párja érkezett meg 23 óra körül a lakásba – szemlézi  a lapot a Blikk.

Ezt követően Cs. éjfél körül visszatért, és felcsöngetett korábbi szerelméhez. Vivien újra tárcsázta testvérét. A húga azt tanácsolta neki, hogy semmiképp se engedje be a férfit, de addigra Cs. Norbert már bejutott a lépcsőházba. „Már betörte az ajtót, itt van bent!” – a lap szerint ezt sikoltotta Vivien nem sokkal azelőtt, hogy a féltékeny férfi lelőtte a nő párját, majd a nőt – karjában a kétéves gyerekével – kilökdöste az utcára, és ott lőtte meg.  A rendőrség szerint a nő húga valameddig még a vonalban volt, és hallotta a pánikba esett Vivien hangját. 

Mint megírtuk: a rákoskeresztúri vérengzésnek három áldozata van. Vivien párja a helyszínen életét vesztette, a 21 éves anya egy nappal később a kórházban hunyt el, a gyilkos ugyancsak a kórházban halt meg azt követően, hogy maga ellen fordította fegyverét. A sértetlenül hagyott kétéves kisgyereket a nagyszülők próbálják most gyámságuk alá venni. 

A Zsaru magazin szerint a férfi nem először volt erőszakos a nővel, gyakran zaklatta, fenyegette őt. Volt olyan korábban, hogy belőtt Vivien lakásának ablakán, sőt kocsival szándékosan egy oszlopnak is nekihajtott, amikor a nő mellette ült a járműben. Vivien­ azonban sosem értesítette a rendőrséget. Kosdi Kornél ügyvéd szerint, ha az áldozat a rendőrséghez fordul korábban, akkor távol tartási végzést rendelhettek volna el a zaklató ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top