nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Tűz ütött ki a Trump Towerben

Tűz ütött ki a Trump Towerben

Az amerikai elnök nevét viselő felhőkarcolóból füst kezdett gomolyogni ma reggel. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Trump Tower nevét a jelenlegi amerikai elnök megválasztását követően ismerhette meg a világ azon része, amelynek korábban nem volt tudomása róla, hogy Donald Trump egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy a saját nevét mindenféle tárgyakon megjelenítse, a repülőktől kezdve az épületekig.

A Trump Tower szolgált ugyanis a megválasztott elnök főhadiszállásául, itt fogadta azokat a lehetséges jelölteket, akik kabinetjében különféle pozíciókat töltöttek be. Itt található a The Trump Organization központja, és itt lakott megválasztása előtt az amerikai üzletember feleségével, Melaniával és közös gyerekükkel, Barron Trumppal.

A CBS hírcsatorna értesülései szerint a New York Fire Department megerősítette, hogy ma reggel, valamivel hét óra előtt tűz ütött ki a 202 méter magas toronyházban.

Az épületből gomolygó füstöt többen megörökítették, fotók és videók tucatjait töltötték fel a közösségi oldalakra. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, csupán annyit, hogy a 45. amerikai elnök nem tartózkodik New Yorkban.

Megosztás Facebookon