Aktuális

Bambis tetoválása buktatta le a benzintolvajt – fotó

Egyedi tetoválása buktatott le egy férfit, aki fizetés nélkül távozott tankolás után egy pécsi benzinkútról. A Disney-rajongó fiatal férfi nem csak úgy elfelejtett fizetni a nagy sietségben, hanem rákészült a lopásra.

Fizetés nélkül hajtott el egy tankolás után egy pécsi benzinkútról az a férfi, aki ellen ma emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfi ellen nemcsak szabálysértési eljárás indult, amiért 15 ezer forint kárt okozott a benzinkútnak, hanem egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett miatt is felelnie kell.

Ugyanis a férfi nem egyszerűen feledékeny volt, aki csak véletlenül elfelejtett fizetni a tankolás után, hanem rákészült a dologra: szigetelőszalaggal átragasztotta a rendszámtábláján szereplő számokat, hogy ne tudják azonosítani az autót.

forrás: ügyészség.hu

A terve bevált, a nyomozók nem a rendszám alapján bukkantak a nyomára, hanem a bal vádlijára varrt Bambi tetoválás buktatta le, amely szintén jól látszott a biztonsági kamera felvételén. Igaz, majdnem két évre volt szükség a vádemeléshez, de megérte várni a bravúros megoldásra.

A férfi akár három év szabadságvesztést is kaphat az átalakított rendszámért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top